Ocjena: 5.0/10
Ocjena korisnika: 3.7/10
(3 glasova)

OPIS

Komedija. Nekoliko lijepih glumica, u najboljim 30-im godinama no bez velikih pomaka u karijeri te u financijski teškoj situaciji, osmisle te dogovore plan za izlaz iz svoje situacije. Kupuju lijepu, skupu haljinu te će u njoj svaka od njih na letu Pariz - New York zavesti bogatog muškarca kojeg će potom opelješiti bez da odu s njim u krevet.
Smiješna i zabavna komedija francuskog redatelja, scenarista i producenta Claudea Leloucha, jednog od istaknutih predstavnika francuskog novog vala, spoj je romantičnog i dramatičnog začinjen svevremenskim fenomenom - slabosti muškaraca spram lijepih žena (pogotovo kada su u nevolji). Pustolovna priča počiva na motivu Čehovljevih "Triju sestara" koje kod Leloucha u skladu sa suvremenim svijetom više ne maštaju niti čekaju već uzimaju sudbinu u svoje ruke te, služeći se trikovima, kreiraju bajku. Uloge su povjerene šarmantnim glumicama: Anne Parillaud, Marianne Denicourt, Alice Evans, Olivia Bonamy i Alessandra Martines. Filmsku glazbu potpisuje oskarovac (Love Story, 1970) Francis Lai koji je također skladao glazbu za Lelouchovu nezaboravnu ljubavnu dramu "Jedan muškarac i jedna žena" koja je 1966. osvojila Oscara za strani film i izvorni scenarij.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.