poster

Legenda o Herkulu

The Legend of Hercules (2014)

akcija, fantazija, avanturistički | SAD, Bugarska, Njemačka
Režiser: Renny Harlin
CineStar A&T | 27. 4. 2024. | 09:40

Ocjena: 4.2/10
Ocjena korisnika: 7.5/10
(54 glasova)

OPIS

Od redatelja nezaboravnih akcijskih hitova Umri muški 2 i Alpinist dolazi film o mitskom heroju Herkulu (Kellan Lutz) koji donosi rijetko viđenu pozadinu slavne priče: nakon što je ljubav njegova života Heba (Gaia Weiss) obećana njegovom bratu, on se pobuni i njegov otac (Scott Adkins) ga pošalje iz obiteljskog doma na smrtonosnu misiju gušenja pobune u Egipat. Ipak, Herkul uspije preživjeti zamku koja mu je postavljena i završava u roblju te ga prodaju među gladijatore. Nakon što oduševi publiku otkriva da je polubog i vraća se u Grčku gdje će uz pomoć mudroga Hirona (Rade Šerbedžija) pokušati preuzeti kraljevstvo.

Slike

Legenda o HerkuluLegenda o HerkuluLegenda o HerkuluLegenda o HerkuluLegenda o HerkuluLegenda o HerkuluLegenda o HerkuluLegenda o HerkuluLegenda o HerkuluLegenda o HerkuluLegenda o HerkuluLegenda o HerkuluLegenda o HerkuluLegenda o HerkuluLegenda o HerkuluLegenda o HerkuluLegenda o HerkuluLegenda o HerkuluLegenda o Herkulu

Recenzije


Recenzirao/la topko
subota, 13. juli 2019. 19:47
Odličan film, vredi pogledati.
Lajkuj recenziju
0 komentara

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.