OPIS

Komedija. Lily MacDougal (L. Thompson) odlučila je svoje dvoje djece, Sydney (B. Powley) i Milesa (R. Finnegan), povesti na ljetovanje u Škotsku, za vrijeme slikovite tradicionalne proslave. Isto to naumio je i Conor MacDoogal (S. Brand) sa svojom djecom, Bailey (A. Felgate) i Timom (S. Graham). I on je, kao i Lily, rastavljen.
Susreću se i sukobe već na cesti, jer Lily vozi presporo i Conor joj neviteški kaže da bi, kad bi još samo malo usporila, u stvari bila parkirana. Ipak, kako to boično biva, Lily prva stiže na odredište i smjesti se u simpatična, ali ne baš luksuzan bungalov, sa samo dvije spavaće sobe.

Tek što su se Lilyni MacDougalovi počeli raspremati, na recepciju stižu i Conorovi MacDougali, što jako zbuni stari bračni par koji vodi hotel. Očito, zabuna je nastala zbog istog prezimena. No, kako su zbog svečanosti svi bungalovi zauzeti, MacDougalovi jedan i dva moraju se nekako stisnuti... Ovaj vrlo zabavan i duhovit film osim osnovne priče otkriva i šarolike škotske običaje te nadasve slikovita, neobična i ukusna škotska jela, koja će najprije ujediniti zavađene MacDougale.

Slike

Obiteljske igre na škotski način

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.