OPIS

Priča prati 13-godišnjeg Henryja Wheelera koji se trudi biti muškarac u svojoj kući i brinuti se za svoju povučenu majku Adele dok se suočava s adolescentskim patnjama. Prilikom kupovine pribora za povratak u školu, Henry i njegova majka sretnu Franka Chambersa, zastrašujućeg čovjeka kojem očito treba pomoć i koji ih uvjeri da ga povezu sebi kući, gdje im poslije otkrije da je odbjegli robijaš. Naizgled strašan čovjek otkrije svoje porodično lice i u nekoliko se dana snažno poveže i s Adele i s Henryjem. Događaji ovog dugog vikenda za Praznik rada obilježit će ih sve troje do kraja života.

Slike

Vikend životaVikend životaVikend životaVikend životaVikend životaVikend životaVikend životaVikend životaVikend životaVikend životaVikend životaVikend životaVikend životaVikend životaVikend životaVikend životaVikend životaVikend životaVikend životaVikend života

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.