Ocjena: 5.3/10
Ocjena korisnika: 6.9/10
(35 glasova)

OPIS

Nitko nije pomislio da bi Donna mogla postići nešto veliko. Ali kad odluči postati stjuardesa, Donna kreće ostvariti svoj san! I put joj nije nimalo lagan. Donnino putovanje života prožeto je s više turbulencija negoli je mislila da će ih biti!
Donna (Gwyneth Palthrow) želi napustiti svoj gradić i vidjeti svijet. Kada pročita knjigu Sally Weston (Candace Bergen), stjuardese koja je proputovala svijet, odluči postati stjuardesa manje zrakoplovne kompanije. Nakon stečena iskustva, zajedno s kolegicama Sherry (Kelly Preston) i Christine (Christina Applegate) pokuša se zaposliti u velikoj kompaniji. Potpuno se predaje poslu, no neugodno se iznenadi kada joj kompanija dodijeli domaće letove. U trenucima kada osjeća da su joj svi snovi propali upoznaje divnog momka. Tada mora odlučiti hoće li se nastaviti boriti za ostvarenje svojih snova ili ostati s momkom. Christina Applegate za ulogu u ovom filmu nominirana je za nagradu Teen Choice.

Slike

Stjuardese lete u neboStjuardese lete u neboStjuardese lete u neboStjuardese lete u neboStjuardese lete u neboStjuardese lete u neboStjuardese lete u neboStjuardese lete u neboStjuardese lete u neboStjuardese lete u neboStjuardese lete u neboStjuardese lete u neboStjuardese lete u neboStjuardese lete u neboStjuardese lete u nebo

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.