OPIS

Romantična komedija. Carmen Vega (S. Braga) ima dvije lijepe kćeri, Ally (M. Renard) i Yolandu (A. Ayora). Iako mlađa, Yolanda se udaje, pa je Carmen još nervoznija što Ally postaje usidjelica. Nimalo je ne tješi to što je Ally ne samo vrlo privlačna nego i inteligentna djevojka i darovita arhitektica. Zato joj uporno pokušava naći muža, a kad otkrije da postoji netko tko joj se sviđa, "vodi" vezu na svoj način... Uz to, ne propušta Yolandi i njezinom mužu podmetati priručnike o povećanju obitelji. Ukratko, čini sve zbog čega se njezine voljene kćeri boje da će zauvijek ostati same.
Ali, i majka je još privlačna, ima nekoga, pa će se možda prestati miješati u njihov život. Ili će se one miješati u njezin...

Ovaj zabavan film bio je nominiran kao najbolji primetime program za nagradu Imogen, a za istu je nagradu, za glavnu žensku glumicu, bila nominirana i slavna brazilska glumica Sonia Braga.

Uloge: Sonia Braga, Mercedes Renard, Rob Mayes, Ana Ayora, Saundra Santiago, Rose Abdoo, George Contreras
Scenarij: Paul F. Longo i Nina Weinman
Režija: Patricia Cardoso

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.