Ocjena: 6.2/10
Ocjena korisnika: 7.2/10
(5 glasova)

OPIS

Romantična obiteljska komedija. Kad nevolje krenu, uvijek ih stiže više u nizu. Annie Benchley (J. Garth) radi kao konobarica, stalno kasni na posao i prijeti joj otkaz. Kod kuće ima kćerkicu Taylor (D. Liddell), koja boluje od urođene bolesti očiju zbog koje će s vremenom potpuno oslijepiti. Anniein muž umro je prije tri godine od leukemije. Usklađujući sve obaveze koje ima s kroničnom nestašicom novca, Annie i tog jutra jedva pali svoj stari automobil, a kad joj to napokon uspije, sudari se s luksuznim Mercedesom koji vozi bahati Eddie Avedon (E. Erickson). On je glumac, za sada mu je najveća životna uloga uloga zeca Mulligana u dječjoj televizijskoj emisiji. Mulligan je popularan među djecom, no Eddie ne želi da se zna da je to on u zečjem krznu, jer pokušava dobiti ozbiljnije uloge. Njegov agent Dick Brocton (F. Willard) čini sve što može na tom planu. Nakon sudara, Eddie pokušava pobjeći jer mu se žuri na audiciju i jer mu sve to nije tako važno koliko Annie, koja nema novca za popravak automobila. Zbog toga će ona zadržati njegovu vozačku dozvolu, a njega će, zato što nema dozvolu, policija zadržati u pritvoru. Tako je Annie postala potrebna Eddieju koliko i on njoj...

I kako to obično biva, bar u romantičnim komedijama, ono što počne svađom i neprijateljstvom, završit će općom srećom, ljubavlju i zdravljem.

Slike

Slučajno zaljubljeni

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.