Ocjena: 8.1/10

OPIS

Svjetski poznati pjevač, tekstopisac i izvođač Elton John vraća se u Colosseum u „Ceasars Palace“ sa spektakularnim i hvaljenim koncertom, „Klavir od milijun dolara“. Elton i njegov bend postavili su nezaboravan šou koji uključuje popularne klasične hitove iz cijele karijere: „Rocket Man“, „Tiny Dancer“, „Saturday Night's Alright (For Fighting)“, „I'm Still Standing“, „Goodbye Yellow Brick Road“, „Crocodile Rock“ i „Your Song“. U središtu izvedbe je klavir po kojemu je šou nazvan, inženjersko čudo s više od 60 LED videoekrana koje je izradila „Yamaha“. Nakon gotovo četiri godine izrade vrhunski klavir savršena je pratnja Eltonovim najvećim hitovima prikazujući fantastične prizore koji dopunjuju zabavljačeve najpopularnije pjesme.

Slike

Elton John: Klavir od milijun dolara uživo u Las VegasuElton John: Klavir od milijun dolara uživo u Las VegasuElton John: Klavir od milijun dolara uživo u Las VegasuElton John: Klavir od milijun dolara uživo u Las VegasuElton John: Klavir od milijun dolara uživo u Las VegasuElton John: Klavir od milijun dolara uživo u Las VegasuElton John: Klavir od milijun dolara uživo u Las VegasuElton John: Klavir od milijun dolara uživo u Las VegasuElton John: Klavir od milijun dolara uživo u Las VegasuElton John: Klavir od milijun dolara uživo u Las Vegasu

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.