Ocjena: 4.0/10
Ocjena korisnika: 10/10
(3 glasova)

OPIS

Zec kojega tretiraju kao otpadnika jer nema uši pronađe jaje. Brine se o njemu dok se ne izlegne, a pile koje je iz njega izašlo ne uklapa se među druge piliće jer ima uši. Dvojica neprilagođenih postanu najbolji prijatelji.
Zec bez ušiju jednako je nadaren kao i ostali zečevi. Ali budući da nema uši, nitko se s njime ne želi igrati. Jednoga dana pronađe jaje na svome pragu te i ne sluti da je to početak divnoga prijateljstva. Doživjet će brojne uzbudljive pustolovine u društvu pilića s dva uha, a ispunit će im se čak i najveće želje. Jer ako pronađete pravoga prijatelja, sve je moguće. I jako zabavno.

Slike

Zec bez ušiju i pile s dva uhaZec bez ušiju i pile s dva uhaZec bez ušiju i pile s dva uhaZec bez ušiju i pile s dva uhaZec bez ušiju i pile s dva uhaZec bez ušiju i pile s dva uhaZec bez ušiju i pile s dva uhaZec bez ušiju i pile s dva uhaZec bez ušiju i pile s dva uhaZec bez ušiju i pile s dva uha

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.