Ocjena: 5.3/10
Ocjena korisnika: 7/10
(2 glasova)

OPIS

Jessie Willis (L. Chappell) uporno pokušava zatrudnjeti. Rob (R. Taylor), njezin muž, jednako tako želi postati otac, no nije toliko opsjednut kao Jessie, osobito kad dođe trenutak da i on da spermu na analizu. U klinici u kojoj su došli na testiranje motri ih mladić na recepciji, koji kao da se sam sa sobom bori da odoli iskušenju. Kad se Jessie i Rob vrate kući, uskoro se oko kuće počne pojavljivati mladi Evan (S. Parsonson), koji je u blizini dobio posao. Već pri prvom susretu s Jessie daje joj na dar gnijezdo koje je našao. Otada, Evan je svakodnevni posjetitelj. Iako ga smatra čudakom, Jessie se navikava na Evana, a u trenutku slabosti i pijanstva popuste joj kočnice i ljubi se s njim... Nije svjesna opasnosti, jer Evan nije samo čudan...
Ovaj neobičan psihološki triler, autorski rad scenarista i redatelja Ruperta Glassona, bio je jedan od najzapaženijih filmova u Australiji i Novom Zelandu 2009. godine, kad je nominiran za australsku nagradu Avid za montažu, a na festivalu u Chicagu Rupert Glasson bio je nominiran za najbolju režiju.

Slike

Coffin Rock

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Reka (2015)

    image
    Prica o američkom doktoru volonteru koji postaje begunac u Laosu nakon što spreči seksualno zlostavljanje jedne mlade žene. Kada telo napadača bude izvučeno iz...
  • U brzim vodama (2017)

    image
    Međutim, tokom poslovnog puta spazi ga živog i shvati da je inscenirao svoju smrt...
  • Novac (2017)

    image
    Trojica lopova pokušavaju opljačkati kuću, no, životi im se u potpunosti mijenjaju zbog onoga što zateknu unutra…
  • Kuća (2021)

    image
    Bračni par povlači se u luksuznu, visokotehnološku, potpuno automatiziranu kuću na udaljenom otoku. Kućni AI sustav poludi i okreće se protiv njih.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.