Ocjena: 7.2/10
Ocjena korisnika: 7.3/10
(48 glasova)

OPIS

Raskošna drama Martina Scorsesea iz 1993. o pristojnosti i potisnutoj želji u New Yorku 1870-ih. Daniel Day-Lewis glumi uglednog odvjetnika zaručenog za ljepoticu iz visokog društva, ali kojega privlači njezina „skandalozna“ sestrična.
Martin Scorsese, jedan od najvećih redatelja našeg vremena, režirao je film s oskarovcem Danielom Day-Lewisom, Michelle Pfeiffer i Winonom Ryder u briljantnoj adaptaciji romana Edith Wharton koji je osvojio Pulitzerovu nagradu. Zanosna romansa o troje bogatih Njujorčana uhvaćenih u tragičnom ljubavnom trokutu, ova ironično naslovljena priča opisuje veličanstvenost i licemjerje visokog društva 1870-ih. U središtu filma je Newland Archer (Day-Lewis), ugledan odvjetnik koji tajno čezne za strastvenijim životom. Zaručen za lijepu, ali običnu predstavnicu visokog društva May Welland (Ryder), Newland se prepušta životu tihog samozadovoljstva. Ali kad se Mayina nekonvencionalna sestrična vrati u New York usred društvenog i seksualnog skandala, Newland riskira sve zbog prilike za pravu ljubav.

Slike

Doba nevinostiDoba nevinostiDoba nevinostiDoba nevinostiDoba nevinostiDoba nevinostiDoba nevinostiDoba nevinostiDoba nevinostiDoba nevinostiDoba nevinostiDoba nevinostiDoba nevinostiDoba nevinostiDoba nevinostiDoba nevinostiDoba nevinostiDoba nevinosti

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.