OPIS

Život na ranču je težak, ali uz Flicka sve je lakše.
Toby (Clint Black) odlazi zajedno s Flickom na Cherry Creek Farms u funkciji menadžera ranča kako bi pomogao obitelji u financijskim, ali i emocionalnim problemima. Kelly (Kacey Rohl) i majka Lindsy (Lisa Hartman) žive same na farmi od kada je glava obitelji, otac i suprug poginuo u nesreći. Od toga trenutka, farma posluje s gubicima pa je potrebna osoba koja bi je uspješno vodila. Kelly, inače velika obožavateljica konja, kada ugleda Flicka, na prvi pogled se oduševi.
Treći nastavak ovog uspješnog obiteljskog filmskog serijala, vodi nas na farmu u problemima. Osim Tobyja i Flicka, likovi su promijenjeni, no sentiment je i dalje isti. Problemi financijske, obiteljske prirode, pa čak i sukobi među prijateljima jednostavnije se rješavaju uz prisutnost lijepe životinje, u novom nastavku koji je sjajno primljen od strane gledatelja, baš kao i prošli nastavci. Ne zaboravimo i novi tinejdžerski lik, koji je odlično odigrala Kacey Rohl, koju prepoznajemo kao Abigail Hobbs iz serije Hannibal.

Slike

Flicka 3

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.