OPIS

Ozbiljno bolestan 61-godišnji dr. Cas Pepper suicidalan je i odluči sve ostaviti i odvesti se u Britansku Kolumbiju. Putem susretne Dylan, nepredvidivu 22-godišnjakinju koja sanja da postane spisateljica…
Kada je 61-godišnji samoproglašeni samotnjak i smrtno bolesni dr. Cas Pepper nevoljko pristao povesti 22-godišnju društvenu izopćenicu Dylan Morgan kratkim putem do kuće, nije uopće očekivao da će udariti njezina bijesnog dečka autom, naći se u bijegu od policije i na kraju se odvesti na drugi kraj zemlje s nadobudnom mladom spisateljicom odlučnom da mu pomogne prevladati bizaran slučaj stvaralačke krize pri pisanju oproštajnoga pisma. Ali sudbina je htjela da se upravo to dogodi. Casovo jednosmjerno usamljeno putovanje na zapad odjednom nije tako usamljeno. Uz Dylan on kreće na putovanje koje će ih naučiti neke životne lekcije – i velike i male.

Slike

Cas i Dylan

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.