Ocjena: 6.0/10

OPIS

Ljubav prema klubu snažnija je od opasnosti koja prijeti.
Uoči Drugog svjetskog rata židov Kurt Landauer (Josef Bierbichler) napušta Njemačku, no zbog ljubavi prema omiljenom klubu, Bayern Münchenu, koji je u raspadu, Landauer ne odustaje od voljenog kluba te ga odluči izgraditi u nogometnog velikana.
„Život za nogomet: Bayern München, istinita je priča o njemačkom nogometnom dužnosniku, ujedno i šefu marketinškog odjela Münchner Neueste Nachrichtena, prethodnika Süddeutsche Zeitunga. Predsjednik s najdužim stažem u Bayern Münchenu, Kurt Landauer, rođen je pokraj Münchena te se kao igrač pridružio klubu 1901. da bi 1913. bio izabran za čelnika kluba, koji slovi za jednog od najvećih i najboljih na svijetu. Prije početka Drugog svjetskog rata nacisti su uhitili Landauera te ga poslali u Dachau, no zahvaljujući tome što je bio vojnik u Prvom svjetskom ratu, nakon 33 dana pušten je na slobodu. „Život za nogomet: Bayern München, fascinantna je priča o još fascinantnijem čovjeku koji je upornošću i ljubavi prema klubu izgradio svjetski poznati klub, unatoč svim preprekama i vremenu koje je bilo protiv njega.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.