Ocjena: 4.7/10
Ocjena korisnika: 7.5/10
(11 glasova)

OPIS

Prije godinu dana, tajanstveni manijak s odmorišta, na okrutan način ubio je dvoje mladih turista, Jess i Nicole. Sada troje novih putnika, među kojima se nalazi i vojni veteran Tom Hilts, brat ubijenog Jessea, ništa ne sumnjajući, dolaze tražiti nestali dvojac.
Vodnik Tom Hilts (Richard Tillman) vraća se u svoje rodno mjesto kako bi konačno otkrio što se desilo njegovom bratu Jesseu, koji je prije točno godinu dana nestao na putu prema Kaliforniji. Tomu se u ovoj potrazi pridružuje njegova djevojka Marilyn (Jessie Ward) i njegov najbolji prijatelj Jared (Graham Norris). Nažalost, ovaj će trojac otkriti i više nego što su očekivali zbog čega se nađu na meti ubojice u žutom kamionu.

Slike

Odmorište 2: Ne osvrći seOdmorište 2: Ne osvrći seOdmorište 2: Ne osvrći seOdmorište 2: Ne osvrći seOdmorište 2: Ne osvrći seOdmorište 2: Ne osvrći seOdmorište 2: Ne osvrći seOdmorište 2: Ne osvrći seOdmorište 2: Ne osvrći se

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.