Ocjena: 4.8/10
Ocjena korisnika: 5/10

OPIS

Triler u kojemu se Michaelu Milleru, njegovoj obitelji i njegovom poslu događaju pogibeljne stvari nakon što u svom restoranu zaposli atraktivnu Susan Dell (B. Burns).
Atraktivna plavuša svojim automobilom očito namjerno sruši biciklisticu. Drugi put je vidimo kako dolazi u novootvoreni restoran koji je postao hit u Philadelphiji zbog izvrsne hrane, atmosfere i probranog osoblja. Vlasnik je Michael Miller (T. Rozon). Nastradala biciklistica bila je hostesa u restoranu i on hitno mora naći zamjenu na nekoliko mjeseci dok se Amber ne oporavi. Stoga mu atraktivna plavuša, navodno s iskustvom u tom poslu, dolazi kao dar s neba. Iako Michael, koji je i sam vrlo privlačan, voli svoju ženu, prilično je ošamućen Susaninim izgledom i ponašanjem koje poziva na bliskost. Jedne večeri ona ga uspije nagovoriti da odu na piće, izaziva ga da eksaju više tura, stavi mu u piće neko sredstvo koje će ga dodatno omamiti, te ga pijanog vodi u svoju sobu. Ujutro, Michael se budi u krevetu u njezinoj hotelskoj sobi, lisicama vezan za krevet. Kad mu kasnije Susan pokaže video snimljen te noći u toj sobi, i kad zatraži 70.000 dolara da ta snimka ne bi došla do Catherine (A. Jones), Michael ne može shvatiti zašto se to zbiva...

Slike

Sestrina osvetaSestrina osveta

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.