Rien ne va plus

RIEN NE VA PLUS (2003)

komedija | Francuska
Režiser: Michel Sibra

Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img
Ocjena: 6.0/10

OPIS

Francuska plemićka obitelj de Ronchard živi u prelijepom dvorcu okruženom velikim imanjem. Grof (J. M. Thibault), glava obitelji, bavi se uzgojem čistokrvnih konja, njegova supruga i kći uživaju u uređivanju dvorca, dok je unuka zaokupljena mladićem koji je na početku karijere filmskoga glumca. Jednoga dana grof ih izvijesti da zbog oskudice namjerava prodati imanje, njihov ponos i diku. Ta odluka naiđe na velike nesuglasice, a kad on dovede potencijalnoga kupca koji nudi i konkretnu svotu, izazvat će žučnu prepirku i na pomolu će biti katastrofa...

"Rien ne va plus" zabavan je i simpatičan TV film dijaloškoga tipa koji, uz duhovite situacije, nudi dražesne likove, pripadnike imućne plemićke obitelji koja, unatoč financijskim problemima, ne gubi vedrinu i životni entuzijazam. Film je režirao francuski, uglavnom televizijski redatelj Michel Sibra, a naslovnu ulogu, grofa spremnoga na žrtvovanje vlastitoga imanja, poznati glumac još iz pedesetih godina, Jean Marc Thibault, gledateljima poznat iz Pitofovog filma "Vidocq".

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.