OPIS

Prema istinitoj priči o bezazlenom odmoru u Ekvadoru koji se za Sandru Chase pretvorio u noćnu moru. Chase je nepravedno zatvorena zbog krijumčarenja droge, ali njezina kći Tammi čini sve da omogući njezino puštanje.
Kako nikada nije putovala izvan SAD-a, Sandra Chase hrabro pristane putovati s prijateljicom u Ekvador na prijeko potreban odmor. Ali raj se ubrzo pretvori u jad kada je u zračnoj luci u Quitu zaustave i nepravedno zatvore zbog krijumčarenja droge. Bez suđenja ili bilo kakve pomoći, pošalju je u ženski zatvor s lošim uvjetima za život, gdje je teroriziraju druge zatvorenice. U međuvremenu, Sandrina kći Tammi neumorno radi na majčinu puštanju iz zatvora ne znajući mnogo o zakonima i legalnim procesima Ekvadora. Nepokolebljivo sigurna u majčinu nevinost, Tammi je primorana iscrpiti životnu ušteđevinu dok se bori s ambasadama i vladama u utrci s vremenom da spasi svoju majku.

Slike

Prepuštene smrtiPrepuštene smrtiPrepuštene smrtiPrepuštene smrtiPrepuštene smrtiPrepuštene smrtiPrepuštene smrtiPrepuštene smrti

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.