OPIS

Tinejdžerica Taylor Hillridge (Emily Osment) odrasta uz majku Kris (Kelly Rowan) i mlađeg brata Erica (Robert Taylor). Za sedamnaesti rođendan dobije osobno računalo i jako je veseli što će moći komunicirati online s kim kod želi bez majčine kontrole. U međuvremenu, na ples je pozove Scott, dečko koji joj se sviđa. Njezina prijateljica Cheyenne (Meaghan Rath) sretna je zbog nje, no Samantha ne voli Scotta jer je ostavio njezinu dragu prijateljicu. Nažalost, Taylor vrlo brzo postane žrtva cyber nasilja kada se učlani u društvenu mrežu koja se naziva Cliquester.

Slike

Cyber nasilje

Recenzije


Recenzirao/la Filip
utorak, 2. maj 2023. 16:47
Vrlo dobro prihvaćen od strane javnost i kritike, film o opasnostima koje prijete mladima koji koriste online aplikacije, od anonimnosti tj. lažiranja identiteta korisnika, rupa u zakonu koje služe za ilegalne radnje, do društvenih mreža i digitalnih veza i odnosa, koje mogu završiti razarajuće za djecu, tj. čitave obitelji. ABC-jev obiteljski film „Cyber nasilje privukao je pred male ekrane za vrijeme svoje svjetske premijere 3,4 milijuna gledatelja te postao drugi film po gLedanosti u TV... (više)
Lajkuj recenziju
0 komentara

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.