OPIS

Najbolji prijatelji Mitch i Elizabeth dogovore se na fakultetu da ako i dalje budu sami deset godina nakon diplome, vjenčat će se. Deset godina mine te i dalje slobodan Mitch krene na putovanje da ispuni dogovor...
Prvoga dana na fakultetu Elizabeth Carter upoznala je Mitcha Beckera i odmah su postali prijatelji. No za Mitcha, Elizabeth je uvijek bila više od prijateljice. Na promociji Elizabeth zapanji Mitcha davši mu „ponudu koju ne može odbiti“. Kaže mu da ako nijedno od njih za deset godina ne bude u braku, trebaju se vjenčati! Deset godina poslije Mitch je i dalje slobodan. To ne iznenađuje jer nikad nije prebolio Elizabeth, za koju misli da se davno udala. No njegov najbolji prijatelj Dave kaže Mitchu da do braka nikad nije došlo i da je ona još slobodna. Uvjeren da je dobio drugu priliku, Mitch sve ostavi i krene na drugi kraj zemlje da podsjeti Elizabeth na njezinu ponudu. Ubrzo shvati da to neće biti tako jednostavno.

Slike

Bračni sporazumBračni sporazumBračni sporazumBračni sporazumBračni sporazumBračni sporazum

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.