OPIS

Kada su se Jay (Jason Segel) i Annie (Cameron Diaz) tek upoznali, imali su intenzivnu ljubavnu vezu, ali nakon deset godina i dvoje djece, plamenu njihove ljubavi potrebna je nova iskra. Kako bi uzburkali stvari, odluče se snimiti kako iskušavaju sve položaje iz UŽITKA SEKSA u jednoj maratonskoj trosatnoj sesiji. Čini se to sjajnom idejom – sve dok ne otkriju da je njihova najintimnija snimka završila u javnosti. U panici započnu ludu noćnu avanturu – slijedeći tragove, angažirajući prijatelje i mažući oči Anneinu šefu – sve kako bi se domogli snimke, spasili svoju reputaciju, svoje mentalno zdravlje i najvažnije, svoj brak.

Slike

Snimka seksaSnimka seksaSnimka seksaSnimka seksaSnimka seksaSnimka seksaSnimka seksaSnimka seksaSnimka seksaSnimka seksaSnimka seksaSnimka seksaSnimka seksaSnimka seksaSnimka seksaSnimka seksaSnimka seksaSnimka seksaSnimka seksaSnimka seksa

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.