OPIS

Život se ne odvije uvijek onako kako smo to priželjkivali i planirali, ali to nije razlog napuštanja svojih snova, pokazuje nam ova odlična drama s Anthonyjem LaPaglijom i Ericom Stoltzom u glavnim ulogama.
Nekadašnja velika književna nada, za koju se očekivalo da će se uvrstiti u kanon američke literature, Tulley (Anthony LaPaglia), sada krati svoje vrijeme pomalo dosadnim poslom marketinškog stručnjaka, koji ga nimalo ne ispunjava. Malo ciničan, pa malo pomirljiv, Tulley se sve manje nada kako će uspjeti napisati taj veliki američki roman te se počinje gubiti u alkoholu. Njegov najbolji prijatelj Levine (Eric Stoltz) i Natalie (Caroleen Feeney), žena koja ga zanima, pokušavaju ga osposobiti, ali jedva podnose njegovu bol i odbijanje. 'Sretni dani' redatelja i ko-scenarista Mikea Bencivenge topla je, ali i upozoravajuća drama o snazi i važnosti međuljudskih odnosa uslijed teških životnih trenutaka. Precizno predstavljajući poznatu priču o izgubljenom talentu, Bencivenga je snimio odličan i upečatljiv film, u kojem najvažniju ulogu imaju redom odlični glumci. Anthony LaPaglia mnogo je poznatiji po svome televizijskom radu, ali ovdje je pokazao kako u njemu leži sjajan dramski glumac, a jedna od ikona američkoga nezavisnog filma, Eric Stoltz, ovim je naslovom podsjetio gledatelje kako mu je malo tko ravan u portretiranju čudnovatih osobenjaka.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.