poster

Sapphires the - Safiri

The Sapphires (2012)

Režiser: Wayne Blair
CineStar Comedy | četvrtak | 18:30

Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img
Ocjena: 7.0/10
Ocjena korisnika: 6.6/10
(5 glasova)

OPIS

1968. bila je godina koja je oblikovala svijet, a za četiri mlade sestre Aboridžinice to je i godina u kojoj će se njihovi životi zauvijek promijeniti. Širom svijeta odvijali su se prosvjedi i revolucije na ulicama, australski domorodci dobili su pravo glasa, droge postaju popularne, brutalno ubojstvo Johna F. Kennedyja šokiralo je svijet… A tu je i rat u Vijetnamu. Dobrodušni lovac na talente Dave nema ritma, ali zna sve o soul glazbi te otkriva nadarene sestre Cynthiju, Gail, Julie i Kay. Oglašava ih kao australski odgovor na «The Supremes», osigurava im prvi pravi nastup te ih šalje u Vijetnam da pjevaju za američke vojnike. Temeljen na istinitoj priči, «The Sapphires» trijumfalna je posveta mladenačkim emocijama, obitelji i glazbi.

Slike

Sapphires the - SafiriSapphires the - SafiriSapphires the - SafiriSapphires the - SafiriSapphires the - SafiriSapphires the - Safiri

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.