OPIS

Kad trkaći avion Dusty sazna da je njegov motor oštećen i da se više ne može utrkivati, on promijeni brzinu i uđe u svijet protupožarnog zrakoplovstva te se udruži s veteranskim helikopterom Bladeom Rangerom i njegovim neustrašivim timom.
AVIONI 2: NEBESKI VATROGASCI humoristična je avantura o drugoj šansi, s dinamičnom ekipom elitnih protupožarnih zrakoplova posvećenih zaštiti povijesnog nacionalnog parka Piston Peak. Kada svjetski poznati trkaći avion Dusty sazna da je njegov motor oštećen i da se više nikad neće moći ponovno natjecati, on prebaci brzinu i krene u svijet protupožarnog zrakoplovstva. Dusty udružuje snage s veteranskim protupožarnim i spasilačkim helikopterom Bladeom Rangerom i njegovim hrabrim timom među kojima su duhoviti vatrogasni helikopter Dipper, teretni helikopter Windlifter, bivši vojni transporter Cabbie i živahna hrpa hrabrih terenskih vozila poznata kao Dimni Skakači. Zajedno se neustrašivi tim bori protiv golemog požara, a Dusty otkriva što je potrebno da biste postali pravi heroj.

Slike

Avioni 2: Nebeski vatrogasciAvioni 2: Nebeski vatrogasciAvioni 2: Nebeski vatrogasciAvioni 2: Nebeski vatrogasciAvioni 2: Nebeski vatrogasciAvioni 2: Nebeski vatrogasciAvioni 2: Nebeski vatrogasciAvioni 2: Nebeski vatrogasciAvioni 2: Nebeski vatrogasci

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.