OPIS

Suvremena priča o dvojici prijatelja, srčanih 13-godišnjaka iz radničke klase u Velikoj Britaniji koji pokušavaju zaraditi poslujući s lokalnim trgovcem starim željezom i kriminalcem, što dovede do tragičnih posljedica.
U ovoj suvremenoj bajci 13-godišnji Arbor i njegov najbolji prijatelj Swifty isključeni su iz škole, a u vlastitom su susjedstvu potpuni autsajderi. Dvojica dječaka upoznaju Kittena, lokalnog trgovca starim željezom, te lutajući svojim gradom s konjem i kolicima, započnu za njega skupljati staro željezo. Swifty posjeduje prirodni talent za rad s konjima, dok se Arbor povodi za Kittenom – u želji da ga impresionira i zaradi nešto novca. Međutim Kitten je skloniji Swiftyju, zbog čega se Arbor osjeća povrijeđeno i isključeno, što izaziva raskol između dvojice dječaka. Kako Arbor postaje sve pohlepniji i skloniji izrabljivanju, napetost raste, što vodi k tragičnom događaju koji će ih sve promijeniti.

Slike

Sebični divSebični divSebični divSebični divSebični divSebični divSebični divSebični div

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.