OPIS

Priča o Benu, čovjeku u 20-ima, čiji život ne može biti bolji – karijera, prijatelji, zabava, lijepe žene, ništa ga ne sputava. Ali unatoč tomu što mu većina prijatelja zavidi, njegov život nije potpun.
Kada se uspješni 27-godišnji brend menadžer iz Melbournea Ben vrati u svoju staru srednju školu kako bi održao učenicima govor o karijeri, ponovno se susretne s bivšim kolegama, uključujući odvjetnicu za međunarodna ljudska prava Alexis, koja sada radi za Ujedinjene narode u Jemenu, te osvajača olimpijske medalje u streličarstvu Jima. Ben ubrzo shvati da u usporedbi s drugim govornicima nitko nije zainteresiran za posao brend menadžera, a kada počnu pitanja, sva su usmjerena drugim govornicima, a Benu nijedno. Zbog toga Ben počne razmišljati o smislu svog sadašnjeg života te započne godinu dana dugo prevrednovanje svojih prioriteta. Iako odgovore traži na pogrešnim mjestima, naposljetku pokuša osvojiti Alex, prvu ozbiljnu ljubav svoga života.

Slike

Ima li pitanja za Bena?

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.