OPIS

Dok pokušava dobiti ulogu u jednome filmu, neafirmirani glumac sporednih uloga, čiji je posao hotelskoga čuvara samo paravan za njegov pravi posao žigola, uplete se u život žene koja je napisala scenarij toga filma.
Film prati neafirmiranog glumca malih uloga, čiji je posao hotelskoga čuvara paravan za njegov pravi posao: žigolo je i ima žensku svodnicu. Kolegica s posla opsjednuta je njime, no on je ignorira i izbjegava. Svoj glumački životopis ostavlja u hotelskoj sobi scenaristice koja bira glumce za TV-film utemeljen na istinitoj priči njezina preminulog brata. Uzima ga za glavnu ulogu i njih dvoje započinju vezu. Ona se izbezumi kada postane jasno da producent filma mijenja njezin scenarij. Egoyanov zaštitni znak zamršenih bizarnih odnosa okružuje glavne likove na njihovu putu do nevjerojatnoga završetka.

Slike

Uloge s tekstomUloge s tekstomUloge s tekstomUloge s tekstomUloge s tekstom

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Bilježnica (2004)

  image
  Ostarjeli Noah (R. Gosling) redovno posjeduje Allie (R. McAdams), staru, polusenilnu ženu koja boravi u domu za starije i nemodne. Ne želedi joj dosađivati...
 • Božićni klub (2019)

  image
  Stranci Olivia i Edward upoznaju se dok pomažu starijoj ženi. Zahvaljujući božićnoj čaroliji, pronalaze ono što im je nedostajalo: istinsku ljubav.
 • Božić u Plazi (2019)

  image
  Jessica priprema izložbu o povijesti Božića u hotelu Plaza. Ondje upoznaje Nicka, koji radi na uljepšavanju legendarnog hotela.
 • Srce blagdana (2020)

  image
  Sam se za blagdane vraća u svoj rodni grad te nailazi na Nou, svoju ljubav iz srednjoškolskih dana.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.