Ocjena: 6.9/10
Ocjena korisnika: 7.6/10
(63 glasova)

OPIS

David Aames je bogati, mladi poslovni čovjek koji uživa u životu 200%. Njegovoj će idili doći kraj na proslavi 33. rođendana kada upozna prelijepu Sofiju Serrano (Penelope Cruz) u koju se zaljubljuje na prvi pogled. To se neće svidjeti njegovoj djevojci Geianni (Cameron Diaz) koja u trenutku bijesa izazvanog ljubomorom skreće autom s mosta u rijeku. Ona gine, a David se nakon nekoliko dana budi iz kome unakaženog lica. Sa maskom na licu pokušava uvjeriti psihijatricu da nije odgovoran za Geiannijinu smrt. Početak je to zamršene priče i njegovog puta ka iskupljenju koji će ga vratiti u prošlosti i odvesti negdje između stvarnosti i fikcije.

Slike

Nebo boje vanilijeParamountNebo boje vanilijeNebo boje vanilijeNebo boje vanilijeParamountNebo boje vanilijeNebo boje vanilijeNebo boje vanilijeNebo boje vanilijeNebo boje vanilijeNebo boje vanilijeNebo boje vanilije

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.