Ocjena: 6.3/10
Ocjena korisnika: 10/10
(2 glasova)

OPIS

Smješten u zabiti u gradu na australskoj spektakularnoj i krševitoj obali u ranim 70-ima, film pripovijeda priču o dva brata na začetku moderne surferske industrije.
Australija 1970-ih. Braća Kelly, Andy i Jimmy imaju jednu veliku strast: jahanje na velikim valovima. Dok su bili djeca, njihova je majka pobjegla iz Sydneyja u Margaret River, pospani obalni gradić s nekim od najizazovnijih i najopasnijih valova na svijetu. Idućih 12 godina dečki su usavršili svoje surferske vještine, vječno tragajući za savršenom vožnjom. Slobodoumni Jimmy talentirani je surfer i inovator, ali počne naginjati kriminalu kako bi izvukao obitelj iz duga. Andy donese veliku odluku. Napusti stabilan posao, uloži u Jimmyjeve surferske izume i vlastite poslovne vještine te pokrene prodaju surferske opreme iz svoga dvorišta. Osmisle dizajn dasaka, kupaće kostime domaće izrade i prodaju opremu iz svoga kombija. Na poticaj novih prijatelja, putujućega boemskog fotografa i snimatelja surfanja J. B.-ja i njegove prelijepe surferske suputnice, Havajke Lani koja se svidi obojici braće, počnu tražiti načine da prošire posao.

Slike

Jahači valovaJahači valovaJahači valovaJahači valovaJahači valovaJahači valova

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.