OPIS

Prosvjećujući portret Georgea H. W. Busha, predsjednika Sjedinjenih Država od 1989. do 1993. Više od povijesne biografije, film prikazuje ljudsku stranu vrlo javne figure koja najviše cijeni obiteljski život, posebno svoju ženu Barbaru.
„41“ je simpatičan, prosvjećujući portret Georgea H. W. Busha, predsjednika Sjedinjenih Američkih Država od 1989. do 1993. i oca 43. predsjednika, Georgea W. Busha. Više od povijesne biografije, film prikazuje ljudsku stranu vrlo javne figure koja najviše cijeni obiteljski život, posebno svoju ženu Barbaru s kojom je u braku 66 godina (rekord među predsjedničkim brakovima). Više od dva desetljeća nakon što je izgubio izbore protiv Billa Clintona, Bush je stariji državnik i gorljivi ribič, u svojim osamdesetima čak se počeo baviti sportskim padobranstvom dokazujući „da se i starci još mogu zabavljati“.

Slike

4141414141414141

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Isušivanje Bermudskog trougla (2014)

  danas
  image
  Zamislite da možemo ukloniti vodu iz okeana i mora kako bismo mogli zaviriti u dubinu i vidjeti šta je to skriveno od pogleda? Danas uz pomoć vrhunske CGI...
 • Posljednji raj orangutana (2015)

  danas
  image
  Ekolog Chris Morgan ulazi u tajno kraljevstvo najinteligentnijeg primata Azije - orangutana. Chris će pomoći biolozima u dokumentiranju života izolirane...
 • The Harvest (2017)

  danas
  image
  Thousands of foreign workers support today the most known Italian excellence: agri-food production. A docu-musical shows their daily exploitation.
 • Pravo na osvetu (2019)

  danas
  image
  Kada su mu žena i kći besmisleno ubijene, ožalošćeni čovjek nađe se uhvaćen u ratu između skupine karizmatičnih osvetnika i zločina koji je zahvatio njihov grad.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.