Ocjena: 7.1/10
Ocjena korisnika: 7.6/10
(9 glasova)

OPIS

Redatelj Terry Gilliam i zvjezdana glumačka postava koja uključuje Johna Nevillea, Erica Idlea, Olivera Reeda i Umu Thurman pričaju priču o zadivljujućim avanturama Barona von Munchausena na putu da spasi grad od Turaka.
Redatelj Terry Gilliam („Vremenski banditi“, „Brazil“, „Kralj ribara“) nastavlja protezati granice mašte u ovoj sagi nominiranoj za četiri „Oscara“. U 18. stoljeću u europskom gradu pod turskom opsadom kazališnu predstavu „Avanture baruna Munchausena“ prekida starac (John Neville) koji tvrdi da je sam barun. Nitko mu ne vjeruje osim desetogodišnje Sally (Sarah Polley) koja mu se pridruži u nastojanju da dokaže svoje tvrdnje i spasi grad od Turaka. Sada moraju pronaći barunova četiri najbliža prijatelja: Albrechta (Winston Dennis), najjačeg čovjeka na Zemlji; Bertholda (Eric Idle), najbržeg živućeg čovjeka; Adolphusa (Charles McKeown), koji može vidjeti dalje od teleskopa; i Gustavusa (Jack Purvis), koji može puhati jače od uragana.

Slike

Avanture baruna MunchausenaAvanture baruna MunchausenaAvanture baruna MunchausenaAvanture baruna MunchausenaAvanture baruna MunchausenaAvanture baruna Munchausena

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.