OPIS

Ova HBO-ova komedija prati Nathana Flomma (Larry David), osramoćenog bivšeg voditelja marketinga koji se planira osvetiti bivšem šefu koji je zaradio milijune na kompaniji električnih automobila čiji je nekoć bio suvlasnik.
Ova HBO-ova komedija prati Nathana Flomma (Larry David), voditelja marketinga u kompaniji za proizvodnju električnih automobila koja je u usponu. Nakon tričave prepirke sa šefom, on odustane od svojih 10% dionica. Kompanija zatim zaradi milijarde dolara, a Nathan biva javno ponižen. Deset godina poslije, nakon propalog braka i uništene reputacije, Nathan je promijenio identitet i živi jednostavnim životom na otočiću blizu obale Massachusettsa pod novim imenom Rolly DaVore. Ali kad se njegov bivši šef pojavi kako bi renovirao ljetnikovac, Nathan se zakune da će se osvetiti i otjerati svog suparnika s otoka.

Slike

Čist račun

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.