Ocjena: 6.2/10
Ocjena korisnika: 7.6/10
(73 glasova)

OPIS

Analitičar CIA-e Jack Ryan otkrije dokaze ruske urote za uništenje američke ekonomije te se požuri zaštititi vjerenicu Cathy dok sarađuje s iskusnim mentorom Williamom Harperom da zaustavi razornu financijsku terorističku urotu.
Ova originalna priča prati mladoga Jacka koji razotkriva finansijsku terorističku urotu. Priča ga prati od 11. septembra, tokom vojne službe u Afganistanu, koja ga je zauvijek obilježila, sve do ranih dana u Financijskoj obavještajnoj jedinici savremene CIA-e, gdje je postao analitičar pod vodstvom svog mentora Harpera. Kada Ryan pomisli da je razotkrio rusku urotu za uništenje ekonomije Sjedinjenih Država, od analitičara postane špijun te se mora boriti da spasi vlastiti život i živote nebrojenih ljudi dok istodobno nastoji zaštititi ono što mu je najvažnije na svijetu, vezu sa zaručnicom Cathy.

Slike

Jack Ryan: Poziv iz sjeneJack Ryan: Poziv iz sjeneJack Ryan: Poziv iz sjeneJack Ryan: Poziv iz sjeneJack Ryan: Poziv iz sjeneJack Ryan: Poziv iz sjeneJack Ryan: Poziv iz sjeneJack Ryan: Poziv iz sjeneJack Ryan: Poziv iz sjeneJack Ryan: Poziv iz sjeneJack Ryan: Poziv iz sjeneJack Ryan: Poziv iz sjeneJack Ryan: Poziv iz sjeneJack Ryan: Poziv iz sjeneJack Ryan: Poziv iz sjeneJack Ryan: Poziv iz sjeneJack Ryan: Poziv iz sjeneJack Ryan: Poziv iz sjeneJack Ryan: Poziv iz sjeneJack Ryan: Poziv iz sjene

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.