Ocjena: 5.1/10
Ocjena korisnika: 6.1/10
(9 glasova)

OPIS

Nakon što je godinama pokušavala dobiti bebu sa svojim suprugom, Lizzie (Radha Mitchell) je napustila nada da će ikada imati svoje biološko dijete. No kad njezina prijateljica Andie (Michelle Monaghan) ostane trudna nakon afere za jednu noć, nazire se neočekivano rješenje: Andie ponudi da Lizzie posvoji njezino dijete. Par se odlučuje na ovakav plan pod jednim uvjetom - Andie se mora useliti k njima prije poroda. Može li njihovo prijateljstvo sve to preživjeti?
Nakon dugogodišnjeg nastojanja da začne dijete s mužem, Lizzie je odustala od nade da će ikad roditi. Ali kada njezina najbolja prijateljica Andie zatrudni nakon veze za jednu noć, pojavi se neočekivano rješenje: Andie ponudi da će roditi bebu i dati je Lizzie. Par pristane na plan, pod jednim uvjetom: Andie mora useliti k njima tijekom trudnoće. Ali može li prijateljstvo dviju žena opstati do porođaja?

Slike

Čekamo bebuČekamo bebuČekamo bebuČekamo bebuČekamo bebuČekamo bebuČekamo bebuČekamo bebuČekamo bebuČekamo bebuČekamo bebuČekamo bebuČekamo bebu

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.