OPIS

Ovaj Božić, bez obzira na sve, svi će biti doma!
Nora Regan Reilly (Jane Alexander) piše krimiće, a njezina kći Regan (Scottie Thomspon) detektivka je u policiji. Tri dana prije Božića Reganin otac Luke (David Selby) je otet pa kći kreće u potragu u kojoj se udružuje s detektivkom amaterkom Alvirah Meehan (Kathy Najimy), velikom obožavateljicom romana Nore Regan Reilly. Misterij otmice mora biti riješen jer kći želi oca vratiti kući za Božić.
Prema bestseller romanima Mary Higgins Clark i Carol Higgins Clark, točnije božićnom specijalu iz 2000., TNT je snimio dugometražni film, koji će se najviše svidjeti obožavateljima misterioznih štiva majke i kćeri Clark. No, nema straha, prije svega radi se o zanimljivom krimiću koji ćete odgledati u dahu. Čak ako i niste neki obožavatelj krimića, ovaj film, koji istovremeno uspijeva biti i prigodan, osvojit će vas glumačkom postavom koju predvode Kathy Najimy i lijepa Scottie Thomspon, kojoj je nemoguće odoljeti.

Slike

Utrka spasaUtrka spasaUtrka spasaUtrka spasaUtrka spasaUtrka spasaUtrka spasaUtrka spasaUtrka spasa

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.