OPIS

Dva desetljeća nakon što je broj ljudi na Zemlji desetkovan u korporacijskim ratovima, vladajuće Vijeće devetorice osudi na smrt sve preostale poslovne kriminalce, koje zbog profita i razonode lovi nemilosrdna banda plaćenika.
Dvadeset je godina prošlo otkad su korporacije preuzele vlast nad svjetskim vladama. Njihova žeđ za moći i novcem dovela je do korporacijskih ratova, okrutne globalne bitke koja je razorila društvo kakvo znamo. Rođeno iz ruševina, Vijeće devetorice uzdiglo se kao novi zakon i red u ovom mračnom vremenu. Kako bi se osvetili korporacijama zbog bezobzirnog uništavanja, Vijeće izda smrtne naloge za sve poslovne kriminalce. Njihov je lovac – plaćeni ubojica. Od divljeg amatera do elegantnog atentatora, lovci na nagrade sada se natječu u broju žrtava, slavi i gomili novca. Oni staju na kraj pošasti korporacijske pohlepe istrebljenjem direktora koji gledaju isključivo vlastiti interes te osiguravanjem naknade preživjelima iz apokalipse. Ovo su novi heroji. Ovo je vrijeme plaćenih ubojica.

Slike

Plaćeni ubojicaPlaćeni ubojicaPlaćeni ubojica

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.