OPIS

Statistike kažu kako su manje šanse da ćete poginuti u avionskoj nesreći nego prelazeći cestu. E, pa recite to putnicima u avionu koji se nakon nesreće pod hitno mora spustiti na zemlju ako itko u njemu želi preživjeti.
Nakon kontrole aviona, pilot Glen Singer (Robert Urich), kopilot i njegova bivša djevojka Connie Phipps (Annette O'Toole) te nadglednik George Bouchard (John de Lancie) slože se kako je sve u redu i da još jedan let uigrane posade može započeti. No, odmah po polijetanju, u njihov se avion zabije manji, koji se raspadne u komadiće, a njima nanese nepopravljivu štetu. Glen, poznat pod nadimkom Lucky, još može upravljati letjelicom, ali tek toliko da ju spusti na zemlju. Utrkujući se s vremenom, Lucky mora sigurno sletjeti te osigurati živote svih 319 putnika, u čemu će ga omesti nametljivi Bouchard. Snimljen pod utjecajem filmova katastrofe sedamdesetih godina, 'Posljednji let' je odličan televizijski film koji će vas svojom napetom radnjom prikovati za same rubove sjedala. Redatelj Mike Robe uspješno je dočarao klaustrofobiju zatvorenog prostora, aviona koji tek što se nije srušio, a jednako je uvjerljiv i međusobnim odnosima pilota, posade i putnika koji se moraju pouzdati jedni u druge žele li iz svega izaći živi. Glavnu ulogu iskusnog pilota igra Robert Urich, a društvo mu prave Annette O'Toole i John de Lancie.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.