Ocjena: 6.0/10
Ocjena korisnika: 7.3/10
(6 glasova)

OPIS

Romantična komedija u kojoj djevojka dovodi kući na blagdane lažnog zaručnika, bojeći se priznati da ju je pravi zaručnik napustio.
Hillary (B. Somerville) je novinarka u novinama i ostala je bez posla jer novine propadaju, čita ih premalo ljudi. No, u ljubavnom je životu sretna, ili bar u to vjeruje: zaručena je za zgodnog i uspješnog Jasona (C. McKenna). No kad Jason dobije ponudu da se zbog posla preseli u Pittsburg, Hillary je malo zbunjena, a njezin kratak trenutak oklijevanja potakne Jasona da ponovno razmisli o njihovim zarukama i shvati da vjerojatno nisu jedno za drugo. Osjećajući se kao gubitnica, Hillary ne zna kako će doći kući na proslavu Dana zahvalnosti roditeljima i sestrama, osobito zahtjevnoj mami punoj očekivanja, i priznati da je upravo ostala i bez zaručnika i bez posla. Prijateljica je nagovara da unajmi lažnog zaručnika, što ona i učini. Među mnogim kandidatima koji su odgovorili na njezin video, ona bira Davida (J. Bridges), simpatičnog glumca bez posla...

Slike

Priručni zaručnikPriručni zaručnik

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.