OPIS

Smješten prije 65 milijuna godina, DINOSAUR je zanimljiva priča o Aladaru, iguanodonu koji se odvojio od svoje vrste i kojega je odgojila porodica lemura. Kada kiša meteora pogodi zemlju, Aladar i obitelj moraju napustiti svoj zavičaj...
Pridružite se uzbudljivoj pustolovini skupine dinosaura koji prevladavaju goleme zapreke uz hrabrost, odanost i nadu u Disneyjevu DINOSAURU, fenomenu specijalnih efekata! Radnje smještene prije 65 milijuna godina, DINOSAUR je zanimljiva priča o Aladaru, iguanodonu koji se odvojio od svoje vrste i kojega je odgojila porodica lemura koja uključuje šaljivca Zinija te suosjećajnog Plija. Kad kiša meteora uništi njihov dom, Aladar i njegova obitelj slijede krdo dinosaura u potrazi za sigurnošću „gnjezdišta“. Aladar se sprijatelji s Baylene, postarijom ženkom brahiosaura, Eemom, nezaustavljivom ženkom stirakosaura te Neerom, borbenom kolegicom iguanodonkom. Svi zajedno moraju ostati snažni usred nestašice hrane i vode, prijetnji napada karnotaura te Aladarovih svađa s tvrdoglavim vođom krda, Kronom.

Slike

DinosaurDinosaurDinosaurDinosaurDinosaurDinosaurDinosaurDinosaurDinosaurDinosaur

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.