OPIS

U jednom pariškom stambenom bloku postariji Kinez Zao sretne Saru, mladu glumicu iz Australije. Kad Zao otkrije da je Sarah odlučila počiniti samoubojstvo, on joj predloži sporazum: on će njoj kuhati kineska jela sve do kobnoga dana…
Sarah se useli u stan koji je već duže bio prazan i počne mučiti svoje susjede čestim bučnim seksualnim susretima sa svojim ljubavnikom Phillippeom. Točno preko puta Sarina stana živi stariji Kinez zvan Zao, u kojem Sarah prepozna srodnu dušu i moguću osobu od povjerenja. Nakon što pozove starca u svoj stan, ona mu hrabro otvori dušu te otkrije svoje namjere o samoubojstvu kojim kani napraviti skandal i osvetiti se ljubavniku, mužu glumice koju Sarah zamjenjuje. Umjesto da pokuša odgovoriti djevojku od toga, Zao je upita bi li joj mogao kuhati dok ne izvrši svoj naum. Sarah i Zao tako započnu neobično i jedinstveno prijateljstvo dok se približavaju naizgled posljednjem poglavlju svojih života.

Slike

Idol

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.