OPIS

THOR: SVIJET TAME nastavlja filmske pustolovine Moćnog Osvetnika Thora. Thor se bori da uspostavi red diljem kozmosa, ali drevna rasa predvođena osvetničkim Malakithom vraća se kako bi ponovno survala svemir u tamu.
THOR: SVIJET TAME nastavlja filmske pustolovine Moćnog Osvetnika Thora, dok se bori da spasi Zemlju i svih Devet svjetova od sjenovitoga neprijatelja starijeg od samog svemira. Nakon „Thora“ i „Osvetnika“, Thor se bori da ponovno uspostavi red diljem kozmosa, ali drevna rasa predvođena osvetničkim Malakithom vraća se kako bi ponovno survala svemir u tamu. Suočen s neprijateljem kojega čak ni Odin i Asgard ne mogu poraziti, Thor mora krenuti na svoje dosada najopasnije i najosobnije putovanje koje će ga ponovno udružiti s Jane Foster i prisiliti da žrtvuje sve kako bi nas spasio.

Slike

Thor: Svijet tameThor: Svijet tameThor: Svijet tameThor: Svijet tameThor: Svijet tameThor: Svijet tameThor: Svijet tameThor: Svijet tameThor: Svijet tameThor: Svijet tameThor: Svijet tameThor: Svijet tameThor: Svijet tameThor: Svijet tameThor: Svijet tameThor: Svijet tameThor: Svijet tame

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.