OPIS

On je Devil Boy (D. B), sitni, ulični lopov koji krade kako bi nahranio djecu sa ulice na kojoj je i sam odrastao. D. B će smisliti da se sa prijateljem Birdom domogne dvorskog blaga, a najlakši i najbolji način je da oženi princezu Li Wei koja ga potpuno opčinjava.
Posrećit će mu se, jer se princezi Li Wei baš tada predstavljaju prosci. Među njima je Princ od Sjevera, opasni kandidat koji je politički izbor samog Guvernera, princezinog oca. D.B. će odmah osvojiti princezino srce koja nagovara oca da potencijalni kandidati prođu test snage i izdržljivosti. Izgleda da D.B. ima šanse, ali stvari se kompliciraju kada se uplete Ting Ting, žena obučena za borbe mačem, a zadužena od same princeze da drži D.B-ja na sigurnom. Ono što princeza ne zna je da je Ting Ting odavno zaljubljena u D.B-ja. Ljubomora i ljutnja će toliko razjedati Ting Ting da će biti spremna da pomogne Princu od Sjevera u njegovim prljavim igrama i smicalicama koje priprema za D.B-ja.

Slike

Sin zmajaSin zmajaSin zmajaSin zmajaSin zmajaSin zmajaSin zmajaSin zmajaSin zmajaSin zmajaSin zmajaSin zmajaSin zmajaSin zmajaSin zmajaSin zmajaSin zmajaSin zmaja

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.