Ocjena: 4.6/10

OPIS

Što je ono što vas čini onakvima kakvi jeste? Posao? A što onda kada ga prestanete raditi? Odgovore na sva pitanja dat će vam dirljiva komedija 'Mickey' o bivšem igraču bejzbola koji se sprema započeti novi život.

Nakon veličanstvene karijere, bivši profesionalni igrač bejzbola nalazi se pred bitnim životnim odlukama. Kako nastaviti život kada ostaneš bez onoga što ga je definiralo? Pa zabavom i tulumarenjem, u čemu će mu pomoći novi prijatelji na otoku na koji se doselio. Baš kada je pomislio kako je s njim gotovo, dobio je drugu šansu za život i ljubav. Film 'Mickey' nezavisna je i pomalo nesvakidašnja komedija redatelja i scenarista Michaela Prywesa, prvi film u povijesti čiji su sporedni glumci - Kylie Delre, Michael Oberlander, Sarah Schoenberg i John Sloan - izabrani internetskim glasovanjem potencijalne publike. Preko portala CastOurMovie korisnici su mogli pogledati audicije i probne snimke, pregledati njihove životopise i međusobno raspraviti svoje izbore, a za navedenu se četvorku odlučilo oko dva milijuna korisnika. No taj kuriozitet nije sve po čemu 'Mickeyja' treba pamtiti jer je riječ o iznimno duhovitom, sjajno napisanom filmu, koji će pričom o novim prilikama, ljubavnoj čaroliji i omiljenom sportu zarobiti srca svih dobronamjernih gledatelja.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.