OPIS

Novopečeni ugostitelj Kronk skuha plan kako se brzo obogatiti kako bi impresionirao svog oca. Ali kad stvari krenu po zlu, Kronk se okrene komediji i otkriva da su pravo bogatstvo u životu njegovi prijatelji i „prihvaćanje svoje ćudi“.
Likovi iz Disneyjeva animiranog hita „Careva nova ćud“ iz 2000. vraćaju se u ovom nastavku u kojem novopečeni ugostitelj Kronk pokuša dovesti svoj restoran u red prije očeva posjeta. Posao u novootvorenom restoranu ne ide baš dobro kao što se Kronk nadao, a nakon što primi ljamagram da mu je otac na putu, stresirani kuhar i njegova čarobna partnerica Yzma počinju kuhati spletku koja će restoranu podariti prepoznatljiv miris uspjeha. Kada im se plan obije o glavu, a golema eksplozija sira izmakne Kronku i ekipi tlo pod nogama, na njegovim je prijateljima da ga uvjere kako će istinsku sreću postići jedino ako ostane vjeran svojoj ćudi, makar izgledi nisu na njegovoj strani.

Slike

Careva nova ćud 2: Kronkova nova ćudCareva nova ćud 2: Kronkova nova ćudCareva nova ćud 2: Kronkova nova ćudCareva nova ćud 2: Kronkova nova ćud

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.