OPIS

Jack i Kate su zaljubljeni. Vjenčaju se i kreću u sretnu budućnost, sve dok se oboje ne probude sami u zapečaćenoj ćeliji bez vrata. Na zidovima se projiciraju indiskretni događaji iz njihovih života…
Na površini, Kate i Jack, par u kasnim 20-ima, uistinu su sretni. Ali poput svakog, imaju tajne koje nijedno od njih nije spremno otkriti. Nakon vjenčanja bude se iz duboka sna, svaki sam u zapečaćenoj sobi bez prozora i vrata. Ondje je samo ekran za projekcije i monitor s dva gumba: jedan za „da“, drugi za „ne“. Dok se stravična situacija raspliće, snimke iz nadzornih kamera koje prikazuju njihov zajednički život pojavljuju se na ekranu dok monitor postavlja pitanja, a svaka je čudnija i strašnija od prethodne. Ubrzo postaje očito da se odvija nekakav bizarni ispit njihove veze, a tajne koje se otkrivaju mogle bi ne samo uništiti njihovu ljubav nego ugroziti i njihove živote.

Slike

Prava ljubav

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.