poster

Nerazdvojni

Inseparable (2011)

Režiser: Dayyan Eng
CineStar Fantasy | 4. 5. 2024. | 14:15

Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img
Ocjena: 5.4/10
Ocjena korisnika: 8/10
(2 glasova)

OPIS

Tajni agent FBI-a pozove mladog zabrinutog susjeda da bude njegov pomoćnik u neslužbenim pustolovinama u kojima se bore protiv zločinaca. Dvojac postaje slavan, a mladić počne stjecati samopouzdanje da unese promjene u vlastiti život.
Poslije niza potresnih događaja koji su ga pogodili u životu Li (Daniel Wu) potpuno je iscrpljen. Njegova lijepa, ali sve zlovoljnija žena nikad nije kod kuće, neplaćeni se računi gomilaju, a posao ga primorava da laže na javnom saslušanju. Bez naizgled ikakvih opcija, odluči okončati svoj život. No čak ni to nije u stanju učiniti kako treba. Tada na scenu stupa Chuck (Kevin Spacey), Lijev mudri američki susjed koji uzme Lija pod svoje okrilje te ga ohrabri da se zauzme za sebe i ljude u svojoj okolini koje također drugi iskorištavaju. Zajedno krenu na ulice kao superjunaci na sveopće iznenađenje okoline. Nakon početnih uspjeha postane jasno da Chuck nije zapravo onaj kojim se predstavlja te da bi Li mogao biti u ozbiljnoj nevolji.

Slike

NerazdvojniNerazdvojniNerazdvojniNerazdvojniNerazdvojniNerazdvojniNerazdvojniNerazdvojniNerazdvojniNerazdvojniNerazdvojniNerazdvojniNerazdvojniNerazdvojni

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.