poster

Marie-Jo and Her 2 Lovers

MARIE-JO ET SES DEUX AMOURS (2002)

romantika, drama, komedija | Francuska

Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img
Ocjena: 6.3/10

OPIS

Marie-Jo (A. Asca) medicinska je sestra srednjih godina koja živi običnim životom u Marseilleu, sa svojim suprugom Danielom (J.-P. Darroussin) kojega voli i poštuje i kćerkom tinejdžerkom Julie (J.-M. Parmentier). Daniel ima malu obrtničku radnju u kojoj mu ona pomaže. Njihov brak na prvi pogled izvrsno funkcionira. Međutim, ona je već godinu dana strastveno zaljubljena u Marca (G. Meylan), lučkog pilota koji je voli. Shvativši da je nemoguće istodobno biti s dva muškarca, Marie-Jo morat će donijeti neke važne odluke...
Francuski časopis Telerama proglasio je film "Marie-Jo i njezine dvije ljubavi" jednim od deset najboljih francuskih filmova u 2002. godini. Laskava titula može se opravdati: film je uistinu dobar, izvrsne, sugestivne glume, te polaganog, no ujednačenog tempa. Drama triju običnih ljudi uvjerljivo je uklopljena u ambijent grada Marseillea, odnosno njegove luke. Film je režirao Robert Guédiguian koji je i u ovom za glavne likove odabrao svoju omiljenu ekipu: suprugu Ariane Ascaride (koja je osvojila nagradu Cesar za redateljev film Marius et Jeannette), te glumce Jean-Pierrea Darroussina i Gérarda Meylana.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.