OPIS

Film kultnog redatelja De Palme, poznatog po trilerima neobičnih zapleta kao što su Lice s ožiljkom, Dvojnica, Obučena da ubije i Carrie. Rivalstvo između manipulativne šefice marketinške agencije i njezne talentirane kolegice eskalira od beznačajne krađe ideje do javnog poniženja te čak i ubojstva.
Christine (Rachel McAdams), šefica u marketinškoj agenciji, želi učiniti sve kako bi i poslovno i privatno bila bolja od svoje kolegice Isabelle (Noomi Rapace), isključivo jer joj se želi osvetiti zbog afere s njezinim ljubavnikom, Dirkom (Paul Anderson). Christine poseže za raznim nemoralnim sredstvima što Isabelle dovodi do emocionalne rastrojenosti te do ovisnosti o lijekovima za smirenje. Nakon što je Christine nađena mrtva, Isabelle je prva i jedina osumnjičena za ubojstvo koje sva nadrogirana priznaje iako ima alibi... Film novijeg datuma kultnog redatelja De Palme, poznatog po trilerima neobičnih zapleta kao što su 'Lice s ožiljkom', 'Dvojnica', 'Obučena da ubije' i 'Carrie', u kojem glavne uloge tumače zvijezda Bilježnice i Scherlocka Holmesa, Rachel McAdams te zvijezda kultne Milenium trilogije Noomi Rapace.

Slike

StrastStrastStrastStrastStrastStrastStrastStrastStrastStrastStrast

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.