Ocjena: 6.1/10
Ocjena korisnika: 6.6/10
(10 glasova)

OPIS

Abigail (Raven-Symoné) i Parker (JoAnna Garcia Swisher) stižu u svoj rodni gradić i doznaju da je njihova najbolja prijateljica Rachel (Chryssie Whitehead) djeveruša na vjenčanju Caitlyn (Virginia Willimas), njihove zajedničke prijateljice iz djetinjstva, i Tonyja (Lyle Brocato), koji je nekada bio Rachelin dečko, sve dok se Caitlyn nije upetljala. Sada se Abigail i Parker odluče upetljati u njihovo vjenčanje - nagovore Caitlyn da i one postanu djeveruše, u namjeri da zajedno s Rachel sabotiraju vjenčanje.
Simpatična romantična komedija „Osveta djeveruša, zabavna uspješnica televizijske mreže ABC, lagano je TV štivo kojem je prvenstveno bio zadatak da nas dobro nasmije. Iskusne televizijske ljepotice Raven-Symoné, JoAnna Garcia Swisher, Chryssie Whitehead našle su se u glavnim ulogama, u komediji koja, da bi funkcionirala, morala je angažirati uvjerljive glumce koji će znati prenijeti duhoviti scenarij i opravdati uloženo povjerenje, što su prije spomenute glumice u potpunosti uspjele. Ukoliko ste voljeli urnebesnu komediju iz 2011. „Bridesmaids s Kristen Wiig, večerašnji film će vam se sigurno svidjeti!

Slike

Osveta djeverušaOsveta djeverušaOsveta djeverušaOsveta djeverušaOsveta djeveruša

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.