OPIS

Dok Abby (M. del Mar) i njezina kći Maddy (K. Isabelle) bezbrižno obilaze trgovine i potom zajedno večeraju vani, i ne slute da im je to zadnja spokojna večer. Na povratku kući Abby je oteta, a već sutradan otmičari traže milijun dolara otkupnine. Robert (J. Lando), Abbyn suprug, ne oklijeva ni trenutka, iako je milijun dolara iznos koji će dovesti u pitanje cijeli njegov posao pa i egzistenciju cijele obitelji.
Za to vrijeme Abby je zavezana, zavezanih očiju i s trakom preko usta, u prikolici koja vozi velikom brzinom. Povremeno je obilazi djevojka koja kaže da se zove Sally (D. Evangelista) i uvjerava otetu ženu da je neće ubiti, da ona i njezin dečko samo pokušavaju doći do novca, otputovati na Havaje i ondje se vjenčati. No, Abby zna da neće biti pošteđena jer su joj dopustili da vidi djevojku i, ako je puste, mogla bi prepoznati otmičarku. Zato iskoristi priliku kad prikolica uspori i iskoči na cestu, a iz vozila nesretnim slučajem padne i Sally. No, Abby je prošla samo s prijelomom noge, a Sally je poginula. Abby se sporo oporavlja od tog događaja, neprekidno ima osjećaj da je i dalje netko prati i da je obitelj u opasnosti, napeta je i boji se svakog šuma. Takva je i prema Nicku (D. Zamprogna), dečku svoje kćeri, kojega prije nije poznavala. Proganja je pogibija mlade djevojke, tim više što je neobično sličila na njezinu kćer.
I doista, kao da su nevolje pčele pratiti obitelj Lord: Robert je pred bankrotom, jer ne može nadoknaditi milijun, Corey (B. Hodgson), njihov sin, uspije na on-line pokeru izgubiti novac, iako tvrdi da nije znao da se ulaže pravi novac, u kuću provaljuje razbojnik koji napadne ionako nestabilnu Abby. Iako Nick stigne u pomoć, čime stekne Abbyno povjerenje, i dalje ništa ne izgleda kako treba, osjeća se prijetnja u zraku...

Slike

Vjerenik ubica

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.